Fantuzzi sideløftere
Fantuzzi sideløftere er blevet udviklet over en 30 års periode. De er resultatet af den konstante vekselvirkning mellem kunde og producent. Fantuzzi sideløftere imødekommer præcist de behov, som alle traditionelle brugere har og kan tilpasses til den enkelte kunde, fordi de er designet med brugeren in mente. Fantuzzi sideløftere imødekommer og overgår alle internationale standarder for sikkerhed og design og giver således exceptionel produktivitet, pålidelighed og ydeevne. Derudover er det bevist, at de opnår den højeste brugtværdi, selv efter mange års hårdt arbejde.

Traditionelle miljøer, hvor der håndteres tømmer, er hjertet i Fantuzzis design; dvs. savværker, tømmerhandler og -lagre, tørringsanlæg, tappesystemer, læsning og losning af lastbiler, træforædling, snedkerforretninger, fremstilling af spånplade og laminater m.m. Alle industrier inden for træbranchen finder den rette løsning i Fantuzzis sortiment. Det er den virkelige grund til vores succes.

Håndtering af stål og beton, biler og rør over jævnt eller ujævnt terræn, selv plast og aluminium; ethvert krav, der stilles til sikker og hurtig håndtering af lange læs opfyldes af Fantuzzi sideløftere. Fantuzzi designs kan let tilpasses ethvert håndteringsønske. Et bredt sortiment til ethvert job. Fantuzzi indbygger mere end 50% ekstra stabilitetsreserve, dvs. vi stabler flere produkter højere, hurtigere og mere sikkert en nogen anden producent. Fantuzzi producerer kvalitet og den rigtige løsning – hver gang!

Tilbage